tab-slides-van-de-ven-onderhoud

Cv-ketel onderhoud en reparatie in Vlijmen, Heusden, Drunen e.o.

Voor een probleemloze werking van uw cv-ketel raden wij regelmatig onderhoud aan. Dit zorgt bovendien voor een energiezuinig verbuik en blijvend hoog rendement. Daarnaast worden eventuele defecten tijdig opgemerkt en is de veiligheid gegarandeerd. U kunt bij ons een onderhoudscontract voor ATAG cv-ketels afsluiten, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Installatiebedrijf van de Ven verzorgt het cv-ketel onderhoud in de regio Vlijmen, Drunen, Heusden, Den Bosch, Engelen en ver daarbuiten.

Cv-ketel onderhoud

Om de kwaliteit van uw cv-ketel te waarborgen, heeft uw verwarmingsketel eigenlijk ieder jaar onderhoud nodig. Als de cv-ketel schoon is en goed afgesteld, werkt hij immers het best. 

U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende onderhoudscontracten. Welk abonnement het meest voor u geschikt is lichten onze medewerkers graag toe. Bel voor meer informatie naar 073-5112309.


Reparatie cv-ketel

Voor klanten met een onderhoudscontract hebben wij een 24/7 storingsdienst. Heeft u geen contract, neem dan even contact met ons op voor de voorwaarden. Houd bij het melden van uw cv-ketel storing de storingscode bij de hand. Doordat wij ATAG Select Dealer zijn hebben wij alle onderdelen van dit merk op voorraad. Bovendien zijn we op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Kortom, voor jaarlijks ATAG cv-ketel onderhoud aan bent u bij Installatiebedrijf van de Ven aan het juiste adres. Heeft u onverhoopt last van een storing? Onze monteur zorgt voor een snelle reparatie in de regio Vlijmen, Drunen, Heusden, Den Bosch en Engelen. Ook in andere regio's staan we voor u klaar.

Neem contact op

hybride-sys-naast-2

Top