tab-slides-van-de-ven-verwarming2

"DE COMPLETE AANLEG VAN VERWARMING VAN UW WONING"

tab-slides-van-de-ven-verwarming12

"DE COMPLETE AANLEG VAN VERWARMING VAN UW WONING"

Aanleg van centrale verwarming in Vlijmen, Heusden, Drunen en omgeving

Installatiebedrijf van de Ven uit Vlijmen verzorgt de complete aanleg van centrale verwarming van uw woning. Wij werken met moderne leidingsystemen en volgens de laatste eisen en regelgeving op het gebied van lage temperatuur verwarming. Door onder andere de installatie van vloerverwarming kunnen wij een zeer energiezuinige installatie garanderen met een hoog gebruikscomfort. Als installateur zijn we u graag van dienst in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen, Den Bosch en omstreken.

Advies op maat

Heeft u plannen om uw complete centrale verwarming te vervangen of wilt u slechts een radiator in uw badkamer laten installeren? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Daarbij kunt u rekenen op een gedegen advies en een eerlijke prijsstelling. Dankzij onze jarenlange ervaring is de installatie in betrouwbare handen. 

Uw verwarmingsinstallateur pur sang voor:

  • cv-ketel en boiler vervanging
  • cv-ketel onderhoud en reparatie
  • installatie van radiatoren en convectoren
  • aanleg van vloerverwarming

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Onze vakkundige installateurs staan voor u klaar in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen en Den Bosch. Ook buiten deze regio helpen we u graag.

Neem contact op

verwarming-naast


Top