tab-slides-van-de-ven-cvketel1

"GEDEGEN ADVIES, AANDACHT VOOR DE KLANT EN VAKMANSCHAP"

tab-slides-van-de-ven-cvketel2

"GEDEGEN ADVIES, AANDACHT VOOR DE KLANT EN VAKMANSCHAP"

ATAG Cv-ketel kopen met installatie in o.a. Vlijmen, Heusden en Drunen

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe? Dan kunnen wij u met raad en daad van dienst zijn, na opname ter plaatse wordt door ons een passend advies met bijbehorende offerte verstrekt. Wij zijn dealer van ATAG verwarming, die al vele jaren bewezen heeft een deugdelijk en betrouwbare partner te zijn. De installateurs van Installatiebedrijf van de Ven verzorgen de installatie van uw cv-ketel in de omgeving van gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen, Den Bosch en ver daarbuiten.

ATAG Select Dealer

ATAG Select Dealers hebben een streepje voor. Wij krijgen vanuit de fabriek een perfecte ondersteuning en betere garantievoorwaarden. Hierdoor kunnen wij u meer bieden dan de gemiddelde installateur. U ontvangt 5 jaar garantie op de onderdelen, waarvan de eerste 2 jaar ook op arbeid. Bovendien kan de garantietermijn verlengt worden tot 15 jaar na installatiedatum.

ATAG is een 100% Nederlandse fabrikant, die alle toestellen geheel in eigen huis assembleert. Niet voor niets is het gerenommeerde merk daarom de afgelopen decennia meerdere malen door de consumentenbond geprezen als beste toestel.

Van alle ATAG cv-ketels vanaf 1996 houden wij vrijwel alle onderdelen op voorraad, zodat wij u snel en accuraat kunnen helpen. Wij kijken verder dan alleen het vervangen van het toestel.Vakkundige installatie

Bij Installatiebedrijf van de Ven staat een gedegen advies, aandacht voor de klant en vakmanschap hoog in het vaandel. Weersafhankelijke voorregeling, waterzijdig inregelen en een perfect instelling van uw thermostaat en cv-ketel kan tientallen procenten op uw gasverbruik besparen en cijfert op termijn zelfs de goedkoopste aanbieding uit de markt. 

Onze vakkundige installateurs verzorgen de vervanging en installatie van uw cv-ketel in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen en Den Bosch. Ook in andere regio's zijn we u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top