tab-slides-van-de-ven-loodgieter2

"ONZE LOODGIETERS WERKEN MET DE MODERNSTE MATERIALEN EN LEIDINGSYSTEMEN"

blueprint-beeld-loodgieter

"ONZE LOODGIETERS WERKEN MET DE MODERNSTE MATERIALEN EN LEIDINGSYSTEMEN"

Uw deskundige loodgieter in Vlijmen, Heusden, Drunen e.o.

Het aanleggen van gas- en waterleidingen, riolering en sanitair is werk dat u prima aan ons kunt uitbesteden. Onze loodgieters werken met de modernste materialen en leidingsystemen, zodat u kunt rekenen op een lange levensduur van uw installatie. Daarnaast zijn wij 100% thuis in het ambachtelijk aanbrengen van zinken dakgoten, regenafvoeren en bekledingen. Dus bent u op zoek naar een professionele loodgieter in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen en Den Bosch, dan is Installatiebedrijf van de Ven de juiste partner voor u. Uiteraard zijn we u ook in andere regio's graag van dienst.

Leidingen verleggen

Bij het verbouwen van uw badkamer is het verleggen van leidingen soms noodzakelijk. Onze loodgieter komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens zorgen we voor een nette en veilige aanleg van uw nieuwe leidingen. Wilt u ook dat wij de renovatie van uw badkamer verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Oude leidingen vervangen

Ook als u nog oude gietijzeren leidingen heeft, is Installatiebedrijf van de Ven de juiste partner. Samen met u maken we een gedegen plan voor het vervangen van de leidingen. Onze loodgieter werkt volgens de laatste eisen en voorschriften, zodat u verzekerd bent van een veilige aanleg. 


Verstopte afvoer

Bij problemen met uw leidingwerk, zoals een verstopte afvoer staan wij ook voor u klaar. Installatiebedrijf van de Ven beschikt over veel ervaring en de materialen om het probleem snel te verhelpen.  

Kortom, bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter voor een deskundige aanleg van uw water- en gasleidingen, riool en sanitair? Neem dan eens contact op met Installatiebedrijf van de Ven. Ons werkgebied concentreert zich rondom de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen, Den Bosch en ver daarbuiten.

Neem contact op

loodg-naast

Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top