tab-slides-van-de-ven-ventilatie

"VERZEKERD VAN EEN GEZOND KLIMAAT"

blueprint1-klimaatbeheersing-ventilatie

"VERZEKERD VAN EEN GEZOND KLIMAAT"

Installatie mechanische ventilatie in Vlijmen, Heusden, Drunen e.o.

Zorg voor goede ventilatie in uw woning, zodat u verzekerd bent van een gezond klimaat. Daarnaast worden ook vocht- en schimmelplekken voorkomen. Installatiebedrijf van de Ven werkt enkel met energiebesparende ventilatiesystemen, zoals vraaggestuurde ventilatie met warmte terugwinning. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Als installateur zijn wij met name actief in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen en Den Bosch.

Energie besparen

Mechanische ventilatie zorgt voor een afname van het vocht in huis. Droge lucht warmt sneller en makkelijker op dan vochtige lucht, waardoor de stookkosten flink omlaag zullen gaan.

Vraaggestuurde ventilatie is energiezuiniger dan reguliere ventilatiesystemen. Sensoren meten constant de luchtkwaliteit waardoor de mechanische ventilatie alleen aanslaat wanneer het echt nodig is en ook uitgaat wanneer de luchtkwaliteit op peil is.

ventilatie-naasy-1

Ventilatie met warmteterug winning

Door het toepassen van wtw-ventilatie gaat er veel minder warmte in huis verloren. De warmte van de afgevoerde lucht wordt opnieuw gebruikt bij de toevoer van verse buitenlucht. Hierdoor is de aangevoerde lucht nagenoeg op kamertemperatuur. Zo kunt u aanzienlijk besparen op uw verwarmingskosten.

Wij werken veel met het gerenommeerde merk Itho Daalderop. Deze fabrikant is gespecialiseerd in energiezuinige ventilatiesystemen. Elders op onze website leest u meer over de nieuwste CVE ECO RFT en Baseflow ventilatieboxen. 

Installatiebedrijf van de Ven vertelt u graag meer over de mogelijkheden van mechanische ventilatie. Maak gerust een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte aan als u woont in de omgeving van gemeente Heusden (Vlijmen, Drunen, Heusden), Engelen en Den Bosch.

Neem contact op


Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top