tab-slides-van-de-ven-zonnepanelen

Zonnepanelen installateur in Vlijmen, Heusden, Drunen e.o.

De laatste jaren zijn de energiekosten flink gestegen en de prijzen voor zonnepanelen behoorlijk gedaald. Zonder subsidie een zeer goede en veilige investering waarbij rendementen van 10% makkelijk haalbaar zijn. Installatiebedrijf van de Ven levert maatwerk waarbij een hoge kwaliteit centraal staat. Wij zijn bovendien aangesloten bij Sunned: een landelijke organisatie van zonne-installateurs. Installatiebedrijf van de Ven verzorgt de installatie van zonnepanelen in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen, Den Bosch en ver daarbuiten. 

Zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen voor de opwekking van elektriciteit die direct te gebruiken is voor alle doeleinden in en om uw woning. De eventueel teveel opgewekte energie kan geleverd worden aan uw energieleverancier. In vrijwel alle gevallen voor dezelfde prijs als waar u het voor inkoopt.

Veel aanbieders van zonnesystemen trachten een set samen te stellen tegen een zo laag mogelijke prijs. Laat u niet alleen leiden door de prijs, u koopt immers een installatie voor een levensduur van minimaal 25 jaar. Een goede samengestelde installatie kan zomaar 5000 kWh beter presteren over de levensduur van de installatie. Er worden pakketten verkocht waarbij de omvormer puur alleen gekozen wordt op basis van het aangesloten paneelvermogen, maar bij een andere oriëntatie verre van ideaal is.

Maatwerk

In principe is elke zonne-installatie maatwerk. Elk component in onze installaties wordt zorgvuldig gekozen en berekend. Denk hierbij aan bekabeling, connectoren, type/fabricaat omvormer en de bevestigingssystemen. Onze voorkeur gaat uit naar zonnepanelen met A-klasse cellen en een hoge opbrengst met lage instraling. 

Werkwijze

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en te inventariseren. Hierbij kijken we samen naar het aantal gewenste zonnepanelen, bepalen een legplan, de gewenste kWh productie, eventuele schaduwval, beoordelen de dakconstructie en benodigde aanpassingen aan de meterkast. Hierna wordt de installatie berekend en een vrijblijvende offerte uitgebracht. 


Onze sterke punten:

  • zonnestroom installaties worden geïstalleerd door eigen mensen (niet door ingehuurde montage/klussenbedrijven);
  • eerlijke en concurrerende prijsstelling;
  • lokale bekendheid en persoonlijke benadering;
  • betrouwbaarheid: ons bedrijf is niet afhankelijk van de turbulente zonnestroom markt;
  • meer dan 10 jaar ervaring in zonne-energie;
  • al onze installaties worden volledig geaard;
  • aangesloten bij de Uneto/VNI en diverse organisaties (GasNed/Sunned);
  • geen standaardpakketten maar maatwerk. 

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Onze ervaren installateurs zorgen voor een deskundige zonnepanelen installatie in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen, Den Bosch en omstreken.

Neem contact op

zonnepanelen-naast


Top