cv-warmtepompen-groot

Warmtepomp installateur in Vlijmen, Heusden, Drunen e.o.

Wanneer u op zoek bent naar een duurzaam verwarmingssysteem, kunt u eens denken aan een warmtepomp. Dit systeem combineert grote energiebesparing met een hoog comfortgehalte. Een warmtepomp maakt gebruik van milieuvriendelijke energiebronnen, zoals het grondwater, de bodem of de buitenlucht. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact op met onze adviseur. Onze installateurs zijn actief in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen, Den Bosch en ver daarbuiten. 

Werking

Een warmtepomp werkt volgens het koelkast-principe. Waar bij een koelkast warmte onttrokken aan de te koelen producten, wordt bij een warmtepomp warmte onttrokken aan lucht, bodem en grondwater en naar het verwarmingssysteem gevoerd. Dit resulteert in de verwarming van uw woning. Ook is het mogelijk om met een warmtepomp te koelen.

Welke warmtepomp past bij u?

Er zijn verschillende soorten warmtepompen op de markt. Welke het meest geschikt is voor u lichten wij graag toe in een persoonlijk adviesgesprek. Wij kunnen dan uw wensen inventariseren en de huidige situatie bekijken. U ontvangt vervolgens geheel vrijblijvend een offerte op maat. Installatiebedrijf van de Ven maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en zorgt voor een dito installatie.

Neem voor meer informatie over een warmtepomp of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Onze deskundige installateurs zijn u graag van dienst in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen en Den Bosch. Ook buiten deze regio staan we voor u klaar!

Neem contact op

warmtepomp-naast

Lees meer over warmtepompen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top