tab-slides-van-de-ven-duurzaam-1

"HET JUISTE ADRES VOOR HET VERKRIJGEN VAN EEN ENERGIELABEL"

tab-slides-van-de-ven-duurzaam-2

"HET JUISTE ADRES VOOR HET VERKRIJGEN VAN EEN ENERGIELABEL"

Energielabel woning opvragen bij Installatiebedrijf van de Ven

Sinds 1 januari 2008 moeten eigenaren van woningen bij verkoop of verhuur van hun huis een energielabel overhandigen aan de koper of huurder. U bent bij ons aan het juiste adres voor het verkrijgen van een energielabel met eventueel maatwerk advies voor uw woning. 

Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van de woning en is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Het energielabel voor woningen loopt van A tot en met G. Het A-label is het energiezuinigst en het G-label het minst zuinig. Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig. Men mag stellen dat een woning met een gunstig label beter verkoopbaar is. Energiekosten maken immers een steeds groter deel uit van de maandlast.

In de toekomst zal in een aantal gevallen energiekosten de hypotheeklast overschrijden. Tot op heden stonden er geen sancties op, maar dat gaat veranderen. Een verkoopakte kan straks niet meer passeren bij de notaris zonder label.

Voor het opvragen van een energielabel voor uw woning kunt u gerust contact opnemen met Installatiebedrijf van de Ven uit Vlijmen.

Neem contact op

duurzaam-naast

Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top