tab-slides-van-de-ven-dakdekker

Dakdekker voor EPDM dakbedekking in Vlijmen, Drunen, Heusden e.o.

Goede dakbedekking is essentieel voor de bescherming van uw woning tegen invloeden van buitenaf. Als dakdekker kunnen wij de staat van uw dakbedekking controleren. Mocht deze niet meer voldoen aan de eisen, dan zorgen wij voor een vakkundige dakrenovatie. Wij zijn werkzaam in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen en Den Bosch. Ook in andere regio's staan we voor u klaar.

EPDM dakbedekking

Op het gebied dakbedekking bieden wij u EPDM rubberen bedekking van Prelasti. Dit materiaal is niet nieuw zoals velen denken. Het heeft zich al tientallen jaren bewezen van Siberië tot in de Sahara, extremere omstandigheden kunt u zich niet bedenken. 

Voordelen

  • Niet brandgevaarlijk omdat de rubberfolie namelijk verkleeft wordt aan de ondergrond.
  • Een levensduur van meer dan 40 jaar, dit is uitgebreid getest en bewezen, bij traditionele bedekkingen beginnen veelal na ca. 15 jaar de eerste problemen als gevolg van veroudering.
  • Gunstigere prijsstelling van het dak op de langere termijn.
  • De membranen worden uit 1 stuk op maat geleverd, zodat het dak alleen in de fabriek aangebrachte gevulkaniseerde naden bevat. 

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Als dakdekker zorgen voor voor een vakkundige aanleg van uw dakbedekking. Wij zijn u graag van dienst in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen, Den Bosch en ver daarbuiten.

Neem contact op

dakbedekking-naast


Top