blueprint1-sanitair-sanitair2

"UW SPECIALIST IN HET VERBOUWEN VAN BADKAMERS"

tab-slides-van-de-ven-sani2

"UW SPECIALIST IN HET VERBOUWEN VAN BADKAMERS"

Specialist in het verbouwen van badkamers in Vlijmen, Heusden, Drunen e.o.

Installatiebedrijf van de Ven uit Vlijmen is uw specialist in het verbouwen van badkamers. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van badkamers en sanitaire voorzieningen. Daarbij werken we nauw samen met onze leveranciers om u te allen tijde de nieuwste producten te bieden. Dankzij het vakmanschap van onze loodgieters en installateurs kunt u rekenen op een hoogstaande kwaliteit. Ons werkgebied concentreert zich rondom gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen en Den Bosch. Ook buiten deze regio helpen we u graag.

Badkamer inspiratie

Tegenwoordig is het aanbod sanitair zeer uitgebreid. Bezoek daarom de showrooms van onze leveranciers voor het maken van de juiste keuze. Deskundige medewerkers staan u graag te woord en vertellen u meer over de verschillende merken. 

Ontwerp en installatie

Onze installateur komt graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om het compleet verbouwen van uw badkamer of slechts om het vervangen van het toilet, wij zorgen te allen tijde voor vakwerk. Samen met u maken we een gedegen ontwerp en stappenplan. U ontvangt vervolgens geheel vrijblijvend een scherpe offerte. Onze installateurs hebben oog voor detail, zorgen voor een nette afwerking en een snelle installatie. 

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij verbouwen uw badkamer met de grootst mogelijke zorg in de gemeente Heusden (Vlijmen, Heusden, Drunen), Engelen, Den Bosch en omstreken.

Maak een afspraak

sanitair-naast


Top